Category: Daily Life

MyB – Congratulations ❤️

Spread the love           This post is dedicated to my beloved husband… As I sit down to write this, my heart is overflowing with pride and joy. Today, I’m witnessing a joyous moment that marks both your hard work and our shared journey. This accolade is not just a testament to your dedication but also a symbol …

Discover the Top 7 Reasons to Choose A’Myra Homestay in Tiara Sendayan, Negeri Sembilan

Spread the love          1. Serene Location Nestled in the tranquil surroundings of Tiara Sendayan, our homestay offers a peaceful retreat away from the hustle and bustle of the city. Experience the beauty of nature and unwind in a serene environment, perfect for relaxation and rejuvenation. 2. Spacious End Lot Terrace House Our homestay is an end lot …

Review: Hanna KSL Homestay

Spread the love          Helo, so untuk post kali ni, aku nak review satu homestay yang terletak kat Taman Daya, JB. Review homestay sendiri. Hik hik hik. So, homestay ni actually studio apartment je, under KSL Residency & KSL Hotspring Resort, so means that sapa yang duduk kat KSL Residency boleh guna semua facilities yang ada dan yang …

Perangai Bangsa Yahudi

Spread the love          Sumber: Mohib Khouli, Jan 22 2021, https://www.facebook.com/428146253999079/videos/1059341481143534 Antara intipati yang saya dapat simpulkan daripada ‘live’ Ustaz Mohib Khouli mengenai perangai dan sifat buruk bangsa Yahudi seperti yang termaktub dalam Al-Quran dalam: Surah Al-Maaidah – سورة المائدة قُلۡ هَلۡ أُنَبِّئُكُم بِشَرٍّ۬ مِّن ذَٲلِكَ مَثُوبَةً عِندَ ٱللَّهِ‌ۚ مَن لَّعَنَهُ ٱللَّهُ وَغَضِبَ عَلَيۡهِ وَجَعَلَ مِنۡہُمُ ٱلۡقِرَدَةَ وَٱلۡخَنَازِيرَ …

2021

Spread the love          After a long thought, I decided to terminate my GoDaddy web hosting after nearly 8-9 years we’ve been together. :D. Maybe because of my age factor made me realized that there’s so much I need to do before leaving this world. And looking back at my old posts, I guess it does not bring …

Ini Kisah Saya

Spread the love          Hai kawan2, hari ini saya akan bercerita ttg diri saya, bukan nak glamor ke aper ker, tapi rasa terpanggil untuk menceritakan dengan lebih mendalam ttg diri saya, dimana saya berasal, kat mana saya tinggal, pendek kata macam reporter tulis citer pasal artis la kan, kalau boleh sampai ke seLua* *aLaM pun nak tahu. (mintak …